Geplaatst op: 02/11/2018

Nieuwe Scania voor J. Nicola & Zn.

Deze nieuwe Scania P370 is er gekozen vanwege verduurzaming van ons wagenpark. Met deze nieuwe wagen met een lage instap en overzichtelijke en ruime cabine met slaapmogelijkheden gaan wij de dagelijkse distributieritten rijden. Voor extra veiligheid en zichtbaarheid is er gekozen voor een uitgebreid LED pakket. Zodat wij s morgen vroeg tot s avonds laat met goede verlichting kunnen manoeuvreren nu we weer richting de winter gaan. Wij wensen chauffeur Peter veel plezierige, veilige kilometers toe.


Geplaatst op: 01/07/2018

Nicola APP

Nicola heeft in samenwerking met BareZa een app. ontwikkeld voor de chauffeurs. De chauffeurs kunnen nu via hun telefoon de vrachtbrief scannen. Deze vrachtbrief komt dan in een digitaal archief te staan met de aflevertijd. Dit archief is beschikbaar en openbaar voor uw klanten, zij voorzien zo zelf in hun informatiebehoefte. De klanten van Nicola kunnen dan de vrachtbrieven en aflevertijden inzien. De facturen worden na een proef periode alleen nog maar per email verstuurd en zonder de vrachtbrieven. Het Internet Portal is dé plek waar alle data binnenkomt en wordt verwerkt. Klanten zijn real time op de hoogte van hun orders en aflevertijden omdat de chauffeurs nu ook over te volgen zijn.


Geplaatst op: 04/05/2017

Nieuwe website

Onze internetpagina is geheel vernieuwd door Activo.
De nieuwe website heeft een frisser en overzichtelijker uiterlijk en is geschikt voor alle apparaten.
Ook kan men orders doorgeven door online te bestellen. Tevens zal de “nicola app” die in ontwikkeling is hier op komen te staan.


Geplaatst op: 04/05/2017

Ontwikkeling app

Nicola ontwikkelt in samenwerking met Activo een app waarbij de klanten kunnen zien wanneer hun goederen zijn afgeleverd, met kopie van de vrachtbrief. Ook kunnen ze de historie bekijken van de afgeleverde goederen.


Geplaatst op: 01/03/2017

Nieuwe collega

Vanaf 1 maart is Piet Beelen (51) bij Nicola komen werken als chauffeur.
Piet heeft jaren lange ervaring in het sierteelt transport en weet alle bollenbedrijven, tuinders en veilingen te vinden.
We hoeven Piet dan ook over het vak niet veel bij te brengen en hopen dat hij zich onze bedrijfscultuur snel oppakt en uitdraagt aan de klanten. (professioneel, kwaliteitsgericht, snelwerken)


Geplaatst op: 01/01/2017

Investering nieuwe vrachtauto's

Er is veel geïnvesteerd in nieuwe vrachtauto’s (euro 6 motoren) zodat de alle vrachtauto’s aan de nieuwste milieueisen voldoen. Ook hebben we onze kwaliteitseisen weer helemaal geüpdatet.
Keurmerk Transport en Logistiek

Cellectief Sierteelt Vervoerder

MPS-ECAS Certification