Geplaatst op: 17/08/2023

Holland Truck Event

Heb jij mede door #truckstar2023 dé drive gekregen om ook aan de slag te willen als #vrachtwagenchauffeur? Of wil je werken in de logistiek? Kom dan naar #Hollandtruckevent op 16 september op het Wandveld in Noordwijk van 13.00 tot 20.00. Dé leukste #banenmarkt in #transport! En spot naast je nieuwe baan ook de mooiste #showtrucks of doe mee aan 1 van de bijzondere activiteiten welke we in petto hebben!


Geplaatst op: 01/07/2019

125 Jaar Transportbedrijf J. Nicola & Zn.

Van hondenkar tot professioneel en modern Transportbedrijf. Nicola bestaat dit jaar 125 jaar en dat vieren wij op 14 september 2019 We houden een opendag van 14.00 uur t/m 18.00 uur waar iedereen welkom is om dit mee te vieren. Locatie Teylingerlaan 7 te Voorhout Tevens zal Piet Nicola dit jaar een stapje terug doen en de dagelijkse leiding overdragen aan zijn dochter Rosalie Nicola


Geplaatst op: 01/05/2019

Nieuwe Jubileum oplegger

Onlangs heeft Nicola een Nieuwe Krone oplegger met koelmotor in gebruik genomen. Deze auto is geheel oranje gespoten en voorzien van nieuwe reclame waarin 125 jaar Nicola in wordt verbeeld


Geplaatst op: 01/01/2019

Directie wisseling

Rosalie Nicola heeft 20% van de aandelen overgenomen van haar vader Piet Nicola en zal de komende 4 jaar de rest van de aandelen overnemen. Rosalie neemt ook in 2019 de dagelijkse leiding op zich van Nicola Transport op zich


Geplaatst op: 02/11/2018

Nieuwe Scania voor J. Nicola & Zn.

Deze nieuwe Scania P370 is er gekozen vanwege verduurzaming van ons wagenpark. Met deze nieuwe wagen met een lage instap en overzichtelijke en ruime cabine met slaapmogelijkheden gaan wij de dagelijkse distributieritten rijden. Voor extra veiligheid en zichtbaarheid is er gekozen voor een uitgebreid LED pakket. Zodat wij s morgen vroeg tot s avonds laat met goede verlichting kunnen manoeuvreren nu we weer richting de winter gaan. Wij wensen chauffeur Peter veel plezierige, veilige kilometers toe.


Geplaatst op: 01/09/2018

Nieuwe chauffeur

Per 1 september is Peter Reijngoud bij Nicola in dienst gekomen. Peter heeft veel ervaring in het bloemen en bloembollen transport. Na enige jaren op het buitenland te hebben gereden wilde hij nu weer wat vaker thuis zijn. Zodoende denken wij dat Peter goed past bij Nicola


Geplaatst op: 01/09/2018

Zonnepanelen

Momenteel plaatsen we zelf 40 zonnepanelen op het platte dak. Volgend jaar komen er misschien nog eens 40 bij. Zodat we nul op de meter hebben.


Geplaatst op: 01/07/2018

Nicola APP

Nicola heeft in samenwerking met BareZa een app. ontwikkeld voor de chauffeurs. De chauffeurs kunnen nu via hun telefoon de vrachtbrief scannen. Deze vrachtbrief komt dan in een digitaal archief te staan met de aflevertijd. Dit archief is beschikbaar en openbaar voor uw klanten, zij voorzien zo zelf in hun informatiebehoefte. De klanten van Nicola kunnen dan de vrachtbrieven en aflevertijden inzien. De facturen worden na een proef periode alleen nog maar per email verstuurd en zonder de vrachtbrieven. Het Internet Portal is dé plek waar alle data binnenkomt en wordt verwerkt. Klanten zijn real time op de hoogte van hun orders en aflevertijden omdat de chauffeurs nu ook over te volgen zijn.


Geplaatst op: 04/05/2017

Nieuwe website

Onze internetpagina is geheel vernieuwd door Activo.
De nieuwe website heeft een frisser en overzichtelijker uiterlijk en is geschikt voor alle apparaten.
Ook kan men orders doorgeven door online te bestellen. Tevens zal de “nicola app” die in ontwikkeling is hier op komen te staan.


Geplaatst op: 04/05/2017

Ontwikkeling app

Nicola ontwikkelt in samenwerking met Activo een app waarbij de klanten kunnen zien wanneer hun goederen zijn afgeleverd, met kopie van de vrachtbrief. Ook kunnen ze de historie bekijken van de afgeleverde goederen.


Geplaatst op: 01/01/2017

Investering nieuwe vrachtauto's

Er is veel geïnvesteerd in nieuwe vrachtauto’s (euro 6 motoren) zodat de alle vrachtauto’s aan de nieuwste milieueisen voldoen. Ook hebben we onze kwaliteitseisen weer helemaal geüpdatet.
Keurmerk Transport en Logistiek

Cellectief Sierteelt Vervoerder

MPS-ECAS Certification