Goederen
transport

Uw goederen door heel Nederland? Nicola rijdt voor een scherpe uurprijs uw goederen door heel Nederland.

Keukentransport

Wij verzorgen het transport van uw keukens keurig en snel op het met u afgesproken tijdstip. Omdat keukens zeer waardevol zijn en vaak een lange levertijd hebben, is het extra zaak dat het transport ervan keurig en snel moet verlopen. De betalende klant wacht immers al enige weken op de bestelde keuken. Vaak is het tijdstip van afleveren van cruciaal belang, en gaat het plannen van het transport tezamen met het inplannen van de monteurs die de keuken daadwerkelijk gaan plaatsen.

Sierteelttransport

Wij leveren uw sierteelt waar dan ook in Nederland en België af, snel en met de hoogst mogelijke kwaliteit van vervoer. Onze auto's zijn dagelijks te vinden op de veilingterreinen van FloraHolland met veilcentra in Aalsmeer, Bleiswijk, Eelde, Naaldwijk, Rijnsburg . Voor onder andere intervestiging transport voor de veilingen. Vervoer voor tuincentra's en we rijden veel in opdracht van collega sierteelt vervoerders. Wij zijn in 2008 gestopt met het collectief vervoer, in de nacht, naar de bloemenveilingen. De firma Nicola is lid van verenigde sierteelt vervoerders (VSV), waaruit samenwerkingsverbanden zijn ontstaan tussen diverse bedrijven onderling, zodat we in staat zijn samen met onze collega (alleen gecertificeerde sierteeltvervoerders) uw producten waar dan ook in Nederland en België, snel en met de hoogst mogelijke kwaliteit van vervoer af te leveren. Kortom de firma Nicola & Zn. levert al meer dan 100 jaar service van bol tot bloem.

Voorwaarden

Op al onze werkzaamheden zijn, afhankelijk van de aard van de werkzaamheden, de hieronder genoemde voorwaarden van toepassing. Met betrekking tot de genoemde voorwaarden is steeds de laatst gedeponeerde versie van toepassing. U kunt de tekst van de betreffende voorwaarden downloaden (PDF) of wij zenden u deze op aanvraag toe.