Geplaatst op: 06/09/2017

Chauffeur gezocht

We vragen met spoed een chauffeur voor trekker oplegger Het betreft hoofdzakelijk werk in de regio van Sierteelt. Bloembollen, bloemen en planten transport. Wij zoeken een ervaren chauffeur die al enkele jaren aantoonbaar ervaring heeft met distributie werk. Nederlands sprekend. Interesse bel voor een afspraak 0252-211138 vragen naar Piet Nicola


Geplaatst op: 04/05/2017

Nieuwe website

Onze internetpagina is geheel vernieuwd door Activo.
De nieuwe website heeft een frisser en overzichtelijker uiterlijk en is geschikt voor alle apparaten.
Ook kan men orders doorgeven door online te bestellen. Tevens zal de “nicola app” die in ontwikkeling is hier op komen te staan.


Geplaatst op: 04/05/2017

Ontwikkeling app

Nicola ontwikkelt in samenwerking met Activo een app waarbij de klanten kunnen zien wanneer hun goederen zijn afgeleverd, met kopie van de vrachtbrief. Ook kunnen ze de historie bekijken van de afgeleverde goederen.


Geplaatst op: 01/03/2017

Nieuwe collega

Vanaf 1 maart is Piet Beelen (51) bij Nicola komen werken als chauffeur.
Piet heeft jaren lange ervaring in het sierteelt transport en weet alle bollenbedrijven, tuinders en veilingen te vinden.
We hoeven Piet dan ook over het vak niet veel bij te brengen en hopen dat hij zich onze bedrijfscultuur snel oppakt en uitdraagt aan de klanten. (professioneel, kwaliteitsgericht, snelwerken)


Geplaatst op: 01/01/2017

Investering nieuwe vrachtauto's

Er is veel geïnvesteerd in nieuwe vrachtauto’s (euro 6 motoren) zodat de alle vrachtauto’s aan de nieuwste milieueisen voldoen. Ook hebben we onze kwaliteitseisen weer helemaal geüpdatet.
Keurmerk Transport en Logistiek

Cellectief Sierteelt Vervoerder

MPS-ECAS Certification